Round up

Age

3 years

Released:2017-05-19

Available in

1 Countries

of 155 total

Activity

0

last updated: n/a

Overall Ratings

n/a

Global Rank

None

Currently not visible

Top 25 Overall

0 Countries

Not in any top 25

Global Rank Positions
Description
Read more
Deze app is voor promotionele doeleinden en uitsluitend te gebruiken met behulp van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden uitsluitend verstrekt via speciale acties en zijn niet los verkrijgbaar.

*****Verbazingwekkende video’s illustreren en animeren de belangrijkste fysiologische processen van het menselijke lichaam levendig.
*****Complexe informatie wordt samengevat in korte animaties die begeleid worden door een commentaarstem, zodat je de informatie kunt bekijken, lezen en begrijpen.

De animatiepakketten bevatten:
-Systeemoverzichten
-Botten en skeletspieren
-Ademhaling en bloedsomloop
-Cellen en weefsels
-Voeding en eliminatie
-Spijsvertering en urine pathologieën
-Respiratoire en bloedsomloop pathologieën

Over Visible Body
Visible Body® is een leerstof- en softwareontwikkelaar die bekroonde anatomische en fysiologische studieproducten produceert. Sinds 1996 werken wij samen met de beste farmaceutische en biotechnologiebedrijven en uitgeverijen van medische toestellen en educatieve leerstof. De zeer gedetailleerde, anatomisch nauwkeurige 3D-modellen modellen werden ontwikkeld door een getraind team met tientallen jaren ervaring in medische illustraties en biomedische visualisatie. Alle anatomische inhoud werd geverifieerd door ons panel van experts, inclusief artsen en anatomen.
Screenshots
Read more
Ratings
more
Versions
Read more