Round up

Age

7 years

Released:2013-07-26

Available in

0 Countries

of 155 total

Activity

0

last updated: n/a

Overall Ratings

n/a

Global Rank

None

Currently not visible

Top 25 Overall

0 Countries

Not in any top 25

Global Rank Positions
Description
Read more
Deze app is voor promotionele doeleinden en uitsluitend te gebruiken met behulp van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden uitsluitend verstrekt via speciale acties en is niet los verkrijgbaar.

iPad 2, 3, 4, of mini vereist. Niet compatibel met iPad 1.

Ontdek het ademhalingssysteem met volledig interactieve en zeer gedetailleerde 3D-modellen in deze Engelstalige app. Respiratory Anatomy for Springer bevat het gehele menselijke ademhalingssyteem, inclusief de opbouw van de bovenste luchtwegen, luchtpijp, bronchiën en de longen. Toegevoegd zijn animaties en illustraties over het ademhalingsproces Naast nieuwe functies zoals quizzen, tekenen en vastleggen van schermafbeeldingen bevat deze app zowel mannelijke als vrouwelijke anatomische modellen.

U kunt met Respiratory Anatomy for Springer:
★ Anatomische groepen en afzonderlijke opbouw van het ademhalingssysteem bestuderen, afkomstig uit onze prijswinnende app Human Anatomy Atlas (Atlas van de Menselijke Anatomie).
★ Bloedtoevoer naar de longen en de positie van het ademhalingssystem in de context van de omliggende anatomie visualiseren.
★ Leren over de fysiologie en pathologie van het ademhalingssyteem door het bekijken van animaties en illustraties van ademhalingsfuncties en veel voorkomende aandoeningen.
★ Een quiz doen om uw kennis te testen.
★ Schermafbeeldingen van het 3D-model vastleggen en opslaan of e-mailen.
★ Tekenen en schrijven om gebieden te benadrukken.
★ Gedetailleerde definities voor opbouw van het ademhalingssysteem bekijken.
★ Het ademhalingssysteem virtueel ontleden.

Anatomie in Respiratory Anatomy for Springer ontdekken:
(1) Begin door een weergave te kiezen uit de serie miniaturen die op regio zijn ingedeeld.
(2) Selecteer een miniatuur om een 3D-model te openen om de regio en de geselecteerde opbouw weer te geven.
(3) Pas het model aan door het te roteren, kantelen, inzoomen en verbergen, zodat de anatomie vanuit elke hoek, en met iedere combinatie van anatomische opbouw getoond ( of verborgen) kan worden.
(4) Selecteer een anatomische structuur om de naam en definitie hiervan te bekijken.

Over de app:
Respiratory Anatomy for Springer bestaat uit zeer gedetailleerde, anatomisch correcte 3D modellen van het hele menselijke ademhalingssysteem afkomstig uit onze prijswinnende app Human Anatomy Atlas. Het bevat tevens de opbouw van andere lichaamssystemen, zoals de bloedsomloop, het skelet, en musculaire systemen, zodat het ademhalingssysteem in de anatomische context geplaatst kan worden. De modellen werden door een uitgebreid opgeleid team met tientallen jaren ervaring in medische illustratie en biomedische visualisatie, ontwikkeld. Alle anatomische inhoud is op juistheid gecontroleerd door ons panel van experts, inclusief artsen en anatomen. Dankzij jarenlang modelleren en verbeteren is Respiratory Anatomy for Springer het meest ontwikkelde en volledige 3D model van het ademhalingssysteem dat verkrijgbaar is.

Neem contact met ons op
E-mail ons op support@visiblebody.com. Laat ons weten wat u goed vindt aan onze app Respiratory Anatomy for Springer, laat het ons weten als de app niet voldoet aan uw verwachtingen, of deel ideeën om de app te verbeteren.
Screenshots
Read more
Ratings
more
Versions
Read more