Round up

Age

7 years

Released:2013-05-21

Available in

0 Countries

of 155 total

Activity

0

last updated: n/a

Overall Ratings

n/a

Global Rank

None

Currently not visible

Top 25 Overall

0 Countries

Not in any top 25

Global Rank Positions
Description
Read more
Deze app is voor promotionele doeleinden en uitsluitend te gebruiken met behulp van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden uitsluitend verstrekt via speciale acties en zijn niet los verkrijgbaar.

De Engelstalige app 3D Heart & Circulatory Premium 2 (3D Hart & Bloedcirculatie Premium 2 voor Springer) geeft u de mogelijkheid om de anatomie en fysiologie van het menselijke bloedcirculatiesysteem op talloze manieren te leren, controleren en onderwijzen. Prachtige 3D anatomische modellen, interactieve presentaties, quizzen, en een galerij met animaties en illustraties zijn allen aanwezig in deze eenvoudig te gebruiken app.

* iPad 2 of nieuwe iPad vereist. Werkt niet op iPad 1.
* Bestudeer meer dan 600 structuren van het hart en vasculaire anatomie.
* Kijk naar en leer over de bloedstroom door het hart, de functie van de kleppen, niet slagaderlijke en slagaderlijke circulatie en andere circulatieprocessen met behulp van 3D interactieve presentaties waarmee u de animatie kunt pauzeren om de anatomie te bestuderen.
* Gebruik de tekenfunctie in het Atlas-gedeelte om 3D afbeeldingen te benoemen. Sla deze op om een serie studiedia's te maken, of gebruik de e-mail functie om ze te delen.
* Open een galerij met 24 animaties en illustraties voor het onderwijzen en leren van basisfuncties, veel voorkomende pathologieën en procedures, zoals hartgeleiding, aritmie, hartstilstand, coronaire bypass, en angioplastie.
* Test uw kennis met behulp van de quizbank met meer dan 200 vragen.
* Geoptimaliseerd voor Retina Display op nieuwe iPad.

3D Heart & Circulatory Premium 2 (3D Hart & Bloedcirculatie 2 voor Springer) van Visible Body is geschikt voor studenten, instructeurs, medewerkers in de gezondheidszorg en patiënten die diepgaande informatie over het hart, de slagaders, en aders die het bloed door het lichaam transporteren, beter willen begrijpen en overbrengen.

De 3D modellen in 3D Heart & Circulatory Premium 2 (3D Hart & Bloedcirculatie Premium 2 voor Springer) zijn gebaseerd op de 3D modellen in de prijswinnende en goed verkopende app 3D Human Anatomy Atlas (3D Atlas van de Menselijke Anatomie). 3D Heart & Circulatory Premium (3D Hart & Bloedcirculatie) bevat extra inhoud over het circulatiesysteem die niet opgenomen is in de Atlas. De extra inhoud betreft 3D presentaties, quizzen, animaties en illustraties die informatie verstrekken over werking, fysiologie en pathologie.

Contacteer ons
E-mail ons op support@visiblebody.com. Laat ons weten wat u goed vindt aan 3D Heart & Circulatory Premium 2 (3D Hart & Bloedcirculatie Premium 2 voor Springer). Laat ons weten als de app niet voldoet aan uw verwachten of deel ideeën om de app te verberteren.
Screenshots
Read more
Ratings
more
Versions
Read more