Round up

Age

7 years

Released:2013-10-29

Available in

0 Countries

of 155 total

Activity

0

last updated: n/a

Overall Ratings

n/a

Global Rank

None

Currently not visible

Top 25 Overall

0 Countries

Not in any top 25

Global Rank Positions
Description
Read more
Deze app is voor promotionele doeleinden en uitsluitend te gebruiken met behulp van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden uitsluitend verstrekt via Lilly en zijn niet los verkrijgbaar.

***** Best verkopende en bekroonde 3D visuele gids van het menselijke lichaam.
***** Omvat 3.600 + structuren van alle systemen, organen en botten met verbazingwekkende weefsel texturen, doorsneden van belangrijke organen.
***** Werkt op iPad 2, nieuwe iPad (3de generatie), iPad met Retina display (4de generatie), iPad mini, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, en iPod touch (5de generatie).

***** Een echte verwijzing- en studieatlas in volledige 3D:
- Roteer alle beschikbare modellen. Zoom in en uit.
- Lees definities en luister naar uitspraken.
- Creëer en sla je eigen weergaves op.
- Sla afbeeldingen op in je fotoalbum en deel ze met je vrienden.
- Toets je kennis met tests.

***** Lees meer dan 600 recensies van medische professionals, professors en studenten en zie waarom zo in de wolken zijn over Visible Body’s Human Anatomy Atlas sinds 2011.

***** De enige 3D app met zoveel 3D content. Bevat een mannelijk en vrouwelijk anatomisch model met meer dan 3600 structuren van alle lichaamssystemen:
- Skelet
- Ligamenten
- Spieren
- Bloedsomloop (slagaders, aders, hart)
- Zenuwen
- Hersenen
- Huid
- Ademhaling
- Spijsvertering
- Lymfatisch systeem
- Voortplantingsteem
- Urinewegen
- Endocriene systeem

***** Bekroond:
- Medgadget vindt de afbeeldingen “werkelijk adembenemend” (medgadget.com)
- AMI Award of Excellence
- De nummer 1 anatomie voor iMedicalApps! “Het gebeurt niet vaak dat een app verschijnt waar ik van versteld sta… Ideaal voor anatomiestudenten en onderwijzers, en om patiënten te informeren.” -- (imedicalapps.com)

***** Deze app is een krachtig visueel referentiemiddel voor professionals in de gezondheidszorg en een hulpmiddel voor studenten dat de vergelijking doorstaat met een laboratorium.

Over Visible Body
Visible Body® is een leerstof- en softwareontwikkelaar die bekroonde anatomische en fysiologische studieproducten produceert. Sinds 1996 werken wij samen met de beste farmaceutische en biotechnologiebedrijven en uitgeverijen van medische toestellen en educatieve leerstof. De zeer gedetailleerde, anatomisch nauwkeurige 3D-modellen modellen werden ontwikkeld door een getraind team met tientallen jaren ervaring in medische illustraties en biomedische visualisatie. Alle anatomische inhoud werd geverifieerd door ons panel van experts, inclusief artsen en anatomen.

Neem contact met ons op
E-mail ons op support@visiblebody.com. Vertel ons wat je leuk vindt aan Human Anatomy Atlas, laat het ons weten als de app niet presteert zoals verwacht, of deel ideeën om de app te verbeteren.
Screenshots
Read more
Ratings
more
Versions
Read more