Round up

Age

6 years

Released:2014-09-20

Available in

0 Countries

of 155 total

Activity

0

last updated: n/a

Overall Ratings

n/a

Global Rank

None

Currently not visible

Top 25 Overall

0 Countries

Not in any top 25

Global Rank Positions
Description
Read more
Deze app is voor promotionele doeleinden en uitsluitend te gebruiken met behulp van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikersnamen en wachtwoorden worden uitsluitend verstrekt via speciale acties en zijn niet los verkrijgbaar.

*****Anatomy & Function biedt honderden interactieve voorstellingen aan die anatomie en basislichaamsfuncties doornemen.
***** Gebruik de animaties, illustraties en 3D-modellen voor jezelf, of om anatomische of fysiologische processen met patiënten of collega's te bespreken.
***** De content werd ingedeeld in vaakvoorkomende functies en lichaamssystemen. De app beschikt ook over een sterke zoekfunctie en de optie om je eigen lijst van aangepaste en favoriete weergaven te creëren.
***** Roteer, zoom in op en ontleed 3D-modellen. Teken, voeg labels en tekst toe aan de weergaven op het scherm. Sla ze op in de bibliotheek van de app of deel ze via e-mail.
***** Werkt op iPad 2, nieuwe iPad (3de generatie), iPad met Retina display (4de generatie) en iPad mini.
***** Deze app is in het Engels.

Gezondheidsprofessionals kunnen deze app gebruiken om snel informatie over het menselijk lichaam door te nemen en door te geven. Nieuwsgierige consumenten kunnen op zoek gaan naar informatie over hoe hun lichaam werkt.

Anatomy and Function is een iPad app met:
- 500+ interactieve 3D-modelreeksen, 75+ boeiende animaties en meer dan 70 illustraties
- De content is ingedeeld op twee eenvoudige manieren om te bladeren: op elk van de 12 menselijke lichaamssystemen en op de gewone functie. Je hebt ook de mogelijkheid om te zoeken op onderwerp en een bibliotheek te creëren met voorkeurweergaven.
- Audiouitspraken en definities voor duizenden anatomische structuren.
- De mogelijkheid om aantekeningen te maken bij afbeeldingen, ze op te slaan en te delen.

Telkens als ik het met een patiënt heb over het beheren van een chronische aandoening of als ik een concept moet communiceren aan een zorgverstrekker en patiënt met een andere moedertaal, vereenvoudigt Anatomy & Function deze gesprekken. Deze app is ook ideaal voor gezondheidszorgconsumenten die interesse hebben in hun lichaam -- en hun gezondheid.

Over Visible Body
Visible Body® is een leerstof- en softwareontwikkelaar die bekroonde anatomische en fysiologische studieproducten produceert. Sinds 1996 werken wij samen met de beste farmaceutische en biotechnologiebedrijven en uitgeverijen van medische toestellen en educatieve leerstof. De zeer gedetailleerde, anatomisch nauwkeurige 3D-modellen modellen werden ontwikkeld door een getraind team met tientallen jaren ervaring in medische illustraties en biomedische visualisatie. Alle anatomische inhoud werd geverifieerd door ons panel van experts, inclusief artsen en anatomen.

Neem contact met ons op
E-mail ons op support@visiblebody.com. Laat ons weten wat u leuk vindt aan Anatomy & Function, vertel het ons als de app niet presteert zoals verwacht, of deel ideeën om de app te verbeteren.
Screenshots
Read more
Ratings
more
Versions
Read more